Yoga


Yoga is leuk, maakt energiek is en geeft tegelijk rust. Het verdiept de adem en verbetert de bloedcirculatie. Je gaat lekkerder in je vel zitten en bewuster door het leven. Maar yoga geeft veel meer dan dat.

In mijn lessen staat aandacht, adem en houding centraal. We leren te herkennen wat ons lichaam te vertellen heeft. En worden ook nog eens sterker, soepel en ontspannen.

We werken aan het versterken en versoepelen van het lichaam, waardoor je leniger en krachtiger wordt. Daarnaast is er aandacht om het lichaam gewaar te zijn. Dat nodigt uit om in het moment te zijn. We leven hier en nu. Door het trainen van die bewustwording ga je vanzelf beter om met stress en pijn. Maar ook je immuun systeem verbetert.

Yoga gaat over het naar binnen keren met aandacht. Yoga zal ons datgene brengen wat we het meeste nodig hebben. Of dat nu meer innerlijke rust en ontspanning is; een gezond en sterk lichaam; meer zelfvertrouwen of wilskracht of een dieper inzicht in wie je bent.
Jij bepaalt waar je reis naartoe gaat.

Elke yogales wordt afgesloten met een ontspanning. Na de woensdag-les is er nog een half uur meditatie. Dat is geheel vrijblijvend.


Wanneer

Dinsdagavond van 20:00 tot 21:30 uur gevolgd door meditatie van 21:30 tot 22:00 uur
Woensdagochtend van 9:00 tot 10:30 uur gevolgd door meditatie van 10:30 tot 11:00 uur
Donderdagavond Yoga speciaal voor Mannen van 20:00 tot 21:00
Vrijdagochtend van 9:00 tot 10:30 uur gevolgd door meditatie van 10:30 tot 11:00 uur

Tijdens schoolvakanties is er geen yoga en meditatie.

 

Kosten

€120 voor 10 lessen
€135 voor een tienrittenkaart. Deze is 4 maanden geldig
Een proefles kost 10 Euro en een losse les 15 Euro


Reacties

In 25 jaar yoga heb ik nog nooit een yogadocent gehad waarbij alles klopt: de opbouw/oefeningen, de stem, de toelichting en de sfeer. Zo’n yoga-ervaring gun ik iedereen!
Pamela heeft een fijne uitstraling en is een hele goede leraar. Ze stuurt bij op een rustige manier, geeft alternatieven aan wanneer je geblesseerd bent en is ook op een prettige manier zorgzaam, zodat je je altijd erg welkom en geborgen voelt. – Int

 

De manier waarop Pamela les geeft is heel fijn. Wat voor ons een intensief en moeilijke oefening kan zijn wordt, door de manier waarop zij les geeft, als een zeer aangename en uitdagende oefening ervaren. – Isabel